ОБАВИЈЕСТ О ОДРЖАВАЊУ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ Штампа

Државна регулаторна комисија за електричну енергију (ДЕРК) обавјештава заинтересоване да ће у суботу 29. децембра 2012. године омогућити увид јавности у Нацрт увјета за кориштење лиценце за обављање дјелатности дистрибуције електричне енергије и  Нацрт увјета за обављање дјелатности снабдијевања електричном енергијом неквалифицираних купаца, по захтјеву Јавног предузећа за комуналне дјелатности “Комунално Брчко” д.о.о. Брчко Дистрикт БиХ.

Основна дјелатност предузећа, основаног 28.12.2007. године Одлуком Скупштине Брчко Дистрикта БиХ, је пружање услуга од општег интереса на подручју Брчко дистрикта БиХ, што се првенствено односи на дистрибуцију електричне енергије, производњу и дистрибуцију воде, транспорт и депоновање комуналног отпада, те одржавање јавних површина.

Заинтересована лица могу без накнаде добити припремљене Нацрте у сједишту ДЕРК-а, или исте преузети у електронској форми са интернет странице www.derk.ba.

Усмени и писани коментари могу се дати на јавној расправи која ће бити одржана у сједишту ДЕРК-а у Тузли, Мишка Јовановића 4/II, у петак 4. јануара 2013. године у 12:00 сати.

ДЕРК ће у разматрање узети и писане коментаре достављене на адресу ДЕРК-а најкасније до 5. јануара 2013. године.

 
DERK © 2004-2024. Сва права придржана.