Обавијест о одржаванју јавне расправе - ХСЕ БХ Штампа

Државна регулаторна комисија за електричну енергију (ДЕРК) обавјештава заинтересоване да ће у четвртак 30. аугуста 2012. године омогућити увид јавности у Нацрт увјета за кориштење лиценце за обављање дјелатности међународне трговине електричном енергијом по захтјеву ХСЕ БХ д.о.о. Сарајево.

ХСЕ БХ д.о.о. Сарајево регистровано је у Општинском суду Сарајево 17. јуна 2010. године. Оснивач друштва је фирма “Холдинг Словенске електрарне” д.о.о. Љубљана, Република Словенија.

Подносилац захтјева је власник почетне, односно привремене двогодишње лиценце за обављање дјелатности међународне трговине која истиче 30. новембра 2012. године. У току је поступак утврђивања способности подносиоца захтјева да настави обављати лиценцирану дјелатност кориштењем лиценце која би важила пет година.

Заинтересована лица могу без накнаде добити припремљени Нацрт у сједишту ДЕРК-а, или исти преузети у електронској форми са интернет странице www.derk.ba.

Усмени и писани коментари могу се дати на јавној расправи која ће бити одржана у сједишту ДЕРК-а у Тузли, Мишка Јовановића 4/II, у сриједу 12. септембра 2012. године у 11:00 сати.

ДЕРК ће у разматрање узети и писане коментаре достављене на адресу ДЕРК-а најкасније до 13. септембра 2012. године.

 
DERK © 2004-2024. Сва права придржана.