Обавјештење о одржавању јавне расправе - Repopwer Adria Штампа

Нацрт услова за коришћење лиценце за обављање дјелатности међународне трговине електричном енергијом

 

У складу са чланом 4.7 Закона о преносу, регулатору и оператору система електричне енергије у Босни и Херцеговини (“Службени гласник БиХ”, број 7/02), чланом 78. Правилника о јавним расправама (“Службени гласник БиХ”, број 38/05) и чланом 10. Правилника о лиценцама (“Службени гласник БиХ”, број 38/05), Државна регулаторна комисија за електричну енергију, даје

 

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

О ОДРЖАВАЊУ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ

 

Државна регулаторна комисија за електричну енергију – ДЕРК обавјештава заинтересоване да ће у уторак 15. новембра 2011. године омогућити увид јавности у Нацрт увјета за коришћење лиценце за обављање дјелатности међународне трговине електричном енергијом по захтјеву “Репоwер Адриа” д.о.о. Сарајево.

Подносилац захтјева је власник почетне, односно привремене двогодишње лиценце за обављање дјелатности међународне трговине која истиче 14. фебруара 2012. године.

У току је поступак утврђивања способности подносиоца захтјева да настави обављати лиценцирану дјелатност кориштењем лиценце која би важила пет година.

 

Заинтересована лица могу без накнаде добити припремљени Нацрт у сједишту ДЕРК-а, или исти преузети у електронској форми са интернет странице www.дерк.ба.

Усмени и писани коментари могу се дати на јавној расправи која ће бити одржана у сједишту ДЕРК-а у Тузли, Мишка Јовановића 4/ИИ, у сриједу 23. новембра 2011. године у 11:00 сати.

ДЕРК ће у разматрање узети и писане коментаре достављене на адресу ДЕРК-а најкасније до 24. новембра 2011. године.

 
DERK © 2004-2024. Сва права придржана.