Oбавијест о одржаванју општих јавних расправа - ЕП БиХ, ЕРС, ЕП ХЗХБ Штампа

Државна регулаторна комисија за електричну енергију (ДЕРК) обавјештава заинтересоване да се у понедјељак 10. септембра 2012. године, на увид и коментаре јавности стављају Нацрти лиценци за обављање дјелатности међународне трговине електричном енергијом са припадајућим условима за кориштење за подносиоце захтјева:

-     МХ “Електропривреда Републике Српске”, Матично предузеће а.д. Требиње

-     ЈП “Електропривреда Хрватске заједнице Херцег Босне” д.д. Мостар

-     ЈП Електропривреда Босне и Херцеговине д.д. Сарајево

Подносиоци захтјева су већ власници лиценци за обављање дјелатности међународне трговине које истичу 31. децембра 2012. године. У току је поступак утврђивања способности подносилаца захтјева да наставе обављати лиценцирану дјелатност кориштењем лиценци које би важиле пет година.

Заинтересована лица могу без накнаде добити припремљене Нацрте у сједишту ДЕРК-а, или исте преузети у електронској форми са интернет странице www.дерк.ба.

Усмени и писани коментари могу се дати на општим јавним расправама које ће се одржати у сједишту ДЕРК-а у Тузли, у уторак 18. септембра 2012. године по сљедећем распореду:

-     ЈП Електропривреда Босне и Херцеговине д.д. Сарајево у 12:00 сати

-     ЈП “Електропривреда Хрватске заједнице Херцег Босне” д.д. Мостар у 12:30 сати

-     МХ “Електропривреда” Републике Српске, Матично предузеће а.д. Требиње у 13:00 сати

ДЕРК ће размотрити и писане коментаре достављене најкасније до 19. септембра 2012. године на адресу ДЕРК-а (Тузла, Мишка Јовановића 4/II), факс 035/302-077, е‑маил Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ).

 
DERK © 2004-2024. Сва права придржана.