ОБАВИЈЕСТ ЗА ЈАВНОСТ О ПРОВОЂЕЊУ СКРАЋЕНОГ ПОСТУПКА У РЈЕШАВАЊУ СПОРА Штампа

“Превент БХ”, д.о.о. Сарајево поднијело је Државној регулаторној комисији за електричну енергију (ДЕРК) захтјев за рјешавање спора у примјени Правилника о прикључку (“Службени гласник БиХ”, бр. 95/08, 79/10, 60/12 и 83/17) ради стицања статуса “купца директно прикљученог на пријеносни систем”, односно “купца на 110 kV напону”.

Захтјев је потпун и уредан, те су у истом наведене чињенице и поднијети докази на подлози којих се може утврдити стање ствари.

Како је оцијењено да у поступку по поднесеном захтјеву нема неразјашњених питања која могу утицати на доношење правилне и законите одлуке, ДЕРК ће поднесени захтјев рјешавати по скраћеном поступку, без одржавања формалне расправе.

Сва заинтересирана лица могу приговорити намјери ДЕРК-а о провођењу скраћеног поступка у рјешавању овог спора.

Разгледање захтјева и других докумената може се обавити у просторијама ДЕРК-а до 5. јуна 2018. године, а до истог рока могу се упутити писани коментари јавности о избору ове форме поступка на адресу: Државна регулаторна комисија за електричну енергију (ДЕРК), 75 000 Тузла, Ђорђа Михајловића број 4/II, факс 035 302077, е-маил: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

 

 
DERK © 2004-2021. Сва права придржана.